Saturday, November 3, 2012

Være naturlig! Behandling av kroniske sykdommer med Ayurveda

Ayurveda er kanskje det eldste systemet av helsevesenet i verden, og stammer fra det indiske subkontinentet.

Ayurveda er basert på vitenskapelige prinsipper for diagnostisering og behandling. Den skiller seg fra konvensjonell medisin i de grunnleggende prinsippene for etterforskning og tilordne årsaker til prosesser i stedet for bestemte områder i fysiologi.

Ayurveda har vært en vogue siden 5000 år siden. Våre Vedaene har vært gjentatte referansene til effekten av Ayurveda som en vitenskap om sunt liv. Den vestlige verden er nå innser verdien av Ayurveda i behandling av kroniske sykdommer som leddgikt, lammelser, hjerneslag, nevrologiske lidelser osv. Selv som har gitt høy rating for Ayurveda-systemet.

Den skiller seg fra konvensjonell medisin i de grunnleggende prinsippene for etterforskning og tilordne årsaker til prosesser i stedet for bestemte områder i fysiologi. Økende bevissthet om urte medisiner i vestlige markeder som USA, Storbritannia, Canada og Japan og teknologiske fremskritt i Biotek-industrien var to store grunner som tvang oss til å tilby en plattform som dette.

Nøkkelen til suksess for www.AyurvedicCure.com er kvaliteten på ingrediensene de bruker, måte som formler som er basert på gamle ayurvedisk tradisjoner, en forsiktig produksjonsprosess og en pågående forskningsprogram for testing og evaluering av nye og gamle produkter.

Her er noen viktige urter og deres bruksområder:

Ashvagandha (Withania Somnifera), (vinter kirsebær): Tradisjonelt Ashwagandha har blitt brukt i mange måter--som et beroligende middel, et vanndrivende, en foryngende tonic, en anti-inflammatorisk agent, og som en "adaptogen" (utholdenhet enhancer). Mange vestlige herbalists referere til denne urt som "Ayurvedisk ginseng" på grunn av sitt rykte for økende energi, styrke og utholdenhet, og for sin evne til å lindre stress. Det er spesielt gunstig i stress relaterte lidelser som leddgikt, hypertensjon, diabetes, general svakhet, etc. Det har også vist imponerende resultater når den brukes som sentralstimulerende midler for immunsystemet.

Amla (Emblica officinalis), (indisk Goosebery): Amla inneholder det høyeste beløpet av Vitamin C (askorbinsyre), Phyllembin, Phyllemblic acid, galliske syre, ellaginsyre i naturlige form og Cytokin stoff som er identifisert som Zeatin, Zriboside, Z nukleotid, tanniner 30%. Det er en av de sterkeste rejuvenatives i indisk pharmacopoeia. Den inneholder 30 ganger så mye Vitamin C finnes i appelsiner. Sin antibakterielle, carminative, hypoglycemic, stomachic, Hypotensive og snerpende action forhindrer infeksjon, hjelper i tilheling av sår, behandling av gulsott, dyspepsi og hoste og kontroller hyperacidity. Alma er en god Cardio Tonic og mild stimulerende handlingen på hjertet bidrar til å kontrollere blodtrykket. Bruk av indisk stikkelsbær forbedrer antidiabetika handlingen av Karela. Phyllanthus Emblica er en veldig god håret tonic.

Brahmi (Bacopa Monniera): Bortsett fra å øke intellektuelle og kognitiv funksjon, Brahmi induserer en følelse av ro og fred i sine brukere. Det er unik i sin evne til å styrke mentale prosesser mens redusere effekten av stress og nervøs angst. Dette gjør Brahmi svært aktuelt i svært stressende arbeid eller studere miljøer der klarhet i tanken er like viktig som å være i stand til å arbeide under press. Mange mennesker har intelligensen å utføre strenge standarder, men mangler fatning og selvtillit til å nå dem. I tillegg hjelper Brahmi berolige rastløshet og distraksjon som fører til nervøsitet. Brahmi er ideell for studenter og arbeidere overfor dette problemet.

Shallaki (Boswellia Serrata): I dag sin store bruk er som en anti-inflammatorisk agent for behandling av revmatoid artritt, juvenil revmatoid leddgikt, ryggsmerter, myositt, fibrositis og slitasjegikt. Eksperimentelle og klinisk bruk av boswella angir det har ingen av bivirkninger på blodtrykk, puls av gastrisk irritasjon og magesår forbindes med mange anti-inflammatorisk og antiarthritic legemidler. Det er nå en godkjent urte medisin i India for bruk mot artrose, revmatoid artritt, bløtvev revmatisme, ryggsmerter, myositt og fibrositis. I USA, er leger gi boswella høye karakterer for effektivitet. Dr. E. W. McDonagh, Kansas City lege, har rapportert suksess blant noen 350 pasienter som lider av en rekke avanserte muskel- og skjelettlidelser forhold som andre behandlinger hadde mislyktes i å hjelpe.

Karela (bitre Gourd), (Bitter Melon), (Momordica charantia): Bitter Melon, også kjent som Karela, Momordica Charantia eller Bitter Gourd er en urt som bidrar til å regulere blodsukkernivået og holder kroppens funksjoner fungerer normalt. Den inneholder Gurmarin, et polypeptid anses å være lik bovin insulin, som har vært vist i eksperimentelle studier for å oppnå en positiv sukker regulere effekt ved å undertrykke neural response to søte smaken stimuli. Karelas prinsippet bestanddeler er lectins, charantin og momordicine. Fruktene har lenge vært brukt i India som et folk bøte for diabetes mellitus. Lectins fra bitter gourd har vist betydelig antilipolytic og lipogenic aktiviteter.

Shilajit (Asphaltum): Dette er Shilajit, en av Ayurvedas mest potente og unike rejuvenatives. Den gamle medisinsk litteraturen attributter mange helsemessige fordeler til Shilajit kjent som "erobreren av fjellene." og destroyer av svakhet Det har blitt sagt at det er knapt noen helbredelig sykdom som ikke kan bli assistert ved hjelp av Shilajit. Shilajit har vært brukes historisk for de generelle fysiske styrke, anti-aldring, blodsukker stabilisering, libido, skade healing, urinveisinfeksjon foryngelse, forbedret hjernen fungerende styrke, bein healing, nyre foryngelse, immun system styrking, leddgikt, høyt blodtrykk, fedme og mange annet søknad for en rekke forhold.

Hvitløk (Lasuna), (Allium sativum): blodplater og hypolipidemic aktivitetene til Lasuna sikrer jevn koronar funksjon. Hvitløk er ansett som en av de mest effektive rettsmidlene til å senke blodtrykket. Presset og spenningen er redusert fordi det har makt til å lette krampe av små arteriene. Det har også bremser pulsen og endrer hjerterytmen, i tillegg til å lindre symptomene på svimmelhet, kortpustethet og dannelsen av gass i tarmsystem. Det har en antiseptisk effekt og er et utmerket middel for smittsomme sykdommer og inflammations i mage og tarm. Menneskelige befolkningsstudier viser at spise hvitløk regelmessig reduserer risikoen for esophageal, mage og kolon kreft. Dette er delvis på grunn av hvitløks evne til å redusere dannelsen av kreftfremkallende forbindelser.

Triphala: Triphala, en hjørnestein i ayurvedisk medisin, er en sammensatt urte blandingen som inneholder like andeler av fruktene av tre myrobalans, Emblica officinalis, Terminalia chebula og Terminalia bellirica. Når forbrukes for en lang periode, hjelper det å redusere overflødig vekt. Det fremmer god kolon helse og fungerer som et avføringsmiddel uten å forårsake kramper eller irritasjon. Det forsiktig stimulerer intestinal vegger og gjenoppretter tone til kolon, og dermed hjelpe i elimineringsprosessen, noe som gir et kolon rensing effekt. Når forbrukes for en lang periode, hjelper det å redusere overflødig vekt. Det fremmer god kolon helse og fungerer som et avføringsmiddel uten å forårsake kramper eller irritasjon. Det forsiktig stimulerer intestinal vegger og gjenoppretter tone til kolon, og dermed hjelpe i elimineringsprosessen, noe som gir et kolon rensing effekt.

Guggulu: (Bedellium), (COMMIPHORA MUKUL): studier viser at en 14-27% av LDL kolesterol og 22-30% av triglyserider nivåer ble redusert da guggul ble gitt til menn og kvinner med høyt kolesterol i 12 uker med ingen endring i kosthold eller trening. Det antyder forskning med forsøksdyr guggul kan bidra til å forbedre funksjon i skjoldbruskkjertelen. Siden skjoldbruskkjertelen produserer hormoner som trengs for å regulere stoffskiftet, kan det hjelpe i vekttap. Studier viser guggul kan endre thyroid hormon metabolisme, øke nivåer av sirkulerende T3, eller triiodothyroxine, en thyroxine metabolitten kjent for å øke samlet metabolismen, som i sin tur øker fettforbrenningen. Siden guggul støtter aterosklerose (kalsifisering av blodårer), som kan hindre blodtilførselen til og fra penis, kan guggul muligens være behandlingen for impotens mange menn er ute etter.

Marco (Holy Basil), (Tulasi): Marco har antioxidant egenskaper, og bidrar til å øke kroppens evne til å bekjempe skadelige frie radikaler som har vært knyttet til sykdom og aldring. Det er en adaptogen som hjelper kroppen bekjempe effektene av pågående stress og også balanserer sinnet, nerver og følelser. Marco opprettholder helse brystet på halsen og lungene. Faktisk, bidrar det til å beskytte hele luftveiene. Det er en anti-inflammatorisk. En urt som fremmer optimal åndedretts støtte. Tulasi har antimikrobielle, anti-inflammatorisk, slimløsende egenskaper og er nyttig i luftveissykdommer skrift infeksjoner. Det hjelper under respiratory trykk.

Neem (AZADIRACHTA INDICA): Neem dreper effektivt bakterier som forårsaker akne og studier bevise at Neem vil redusere betennelser, selv betennelse produsert av akne. Når det gjelder eksem kliniske studier viser at selv anvendelsen av svakere Neem blad ekstrakter effektivt kurert akutt ansettelsesbetingelser eksem, hva jeg skal snakke om den friske kaldpresset oljen med dens høy konsentrasjon av aktive ingredienser.Moderne kliniske studier har identifisert en rekke forbindelser i Neem treet som effektivt regulerer immunsystemet funksjoner. Om drikker en enkel kopp te ut av blader eller tar utdrag fra Neem bladet, Neem betydelig og konsekvent redusert insulin krav til nonkeytonic, rask insulin og insulin følsom former for Diabetes.The smerte, betennelser, og hevelse i leddene i leddgikt kan være sterkt redusert ved ulike forbindelser i Neem

Arjuna (TERMINALIA ARJUNA): Arjun forbedrer hjerte-muskelen funksjon og pumpingactions av hjertet. Vitenskapelige studier har vist Arjun å være veldig effectivewhen brukes jevnlig over en tidsperiode for behandling av angina, coronary arterien sykdom, hjertesvikt, ødem, og muligens hyperkolesterolemi. Studier har også vist Arjun å ha positive effekter i behandlingen av gonoré. Eksternt, har denne urten blitt brukt til å behandle akne, blemmer, sår, dysenteri og diaré.

No comments:

Post a Comment