Monday, November 12, 2012

Slik klargjør For fettsuging

Den amerikanske Association plastiske kirurger anbefaler at pasienter gjennomgår en rekke fysiske undersøkelser før fettsuging kirurgi. Formålet med disse eksamenene er å avgjøre hvorvidt eller ikke pasienten er i god nok helse å ha fremgangsmåten utført, og å utelukke eventuelle underliggende medisinsk problemer som kan komplisere operasjonen. Det er svært viktig for en pasient å grundig diskutere eventuelle helsemessige problemer, inkludert bruk av reseptbelagte eller over-the-counter narkotika og/eller urte rettsmidler som brukes. Å forsyne lege med en detaljert medisinsk historie vil gi både pasienten og kirurgen en bedre forståelse av hva som kan være spesifikke risikofaktorer.


Når en pasient har besluttet å følge gjennom med fettsuging kirurgi, bør han eller hun bli presentert med alle de tilgjengelige alternativene. Disse inkluderer tradisjonell fettsuging, tumescent fettsuging (en prosedyre som resulterer i mindre blodtap og andre komplikasjoner), samt ulike valg for anestesi. En anerkjente lege vil informere pasienten lenge operasjonen vil vare, hvor mange incisions vil bli gjort, sannsynlig beløpet og alvorlighetsgraden av arrdannelse, og hvor lang tid forventet utvinning tid kan være.


Kirurgen vil skissere områdene skal behandles med en markør. Når anestesi er administrert og har trådt i kraft, vil legen lag et lite innsnitt i huden. En hul stål tube settes deretter, og en vakuum brukes til inntaks ut fettvev. Siden mye væske er tapt gjennom denne fremgangsmåten, er det nødvendig for pasienten å ha en IV å erstatte redusert væsker og forhindre at dehydrering.


For å redusere smerte og ubehag, får pasienten enten lokal eller generell anestesi. Hvis kirurgen bruker tumescent teknikk, kan væske som er brukt for å fremme hevelse av fett lommer være den eneste metoden for anestesi. Intravenøse beroligende midler, epidural blokkering og generell anestesi er de vanligste smerte-reduserende metodene. Siden fettsuging er en kirurgisk prosedyre, pasientens blodtrykk, overvåkes puls og oksygen nivåer nøye.


Leger anbefaler at på dagen som prosedyren skal utføres, pasienten har noen kjøre ham eller henne til sykehuset eller legens kontor. Med mindre utført på poliklinisk (for mindre fettsuging operasjoner), vil alle typer kirurgiske prosedyren kreve et sykehusopphold, så det er også viktig å pakke en pose som inneholder noe pasienten trenger under oppholdet. Selv om prosedyren utføres i et poliklinisk miljø, vil pasienten trolig være for kjedelig, ubehagelig eller omtåket fra kirurgi for å kjøre hjem alene.


Avhengig av hvor mye fett fjernet og den fysiske plasseringen av operasjonen, kan pasienten kunne forlate innen et par timer, selv om noen kan kreve en natt eller så av sykehus opphold. Utvinning tid bør diskuteres før fettsuging slik at pasienten vil ha en realistisk tidsramme for når han eller hun kan gå tilbake til arbeid eller andre normale aktiviteter.

No comments:

Post a Comment