Wednesday, November 14, 2012

Et forstoppelse middel ved hjelp av kalium og svisker

Kalium og svisker er et naturlig forstoppelse middel som du raskt kan bruke til å hjelpe deg å få forstoppelse lettelse.


Kalium er nødvendig i tykktarmen veggene for å sikre at peristaltiske skjer. Uten kalium er tykktarmen veggene svak og ute av stand til å reagere og sammen ordentlig når fecal materie må være flytter.


Kalium i tykktarm veggen vev bringer mer oksygen, som er nødvendig for god celle-funksjonen og eliminering av giftstoffer. I tillegg oppretter kalium et alkalisk miljø innenfor og utenfor cellen, som bidrar til å beskytte cellevegger fra bakterier, sopp og andre patogener.


Kalium er en kraftig kilde når det gjelder rengjøring, fôring og bygge tykktarmen veggene. Fjerne det tynne laget av buildup-herde slim, tørket fecal materie, avfall derby, tungmetaller - mot veggen din kolon kan oppnås ved å spise de matvarerne som er høy i kalium.


Overflødig buildup på tykktarmen veggene av fecal materie og giftstoffer er en årsak til kontinuerlig forstoppelse. Denne bygge opp hindrer tykktarmen veggene fungerer som den skal.


Kalium er nødvendig for å redusere angst og depresjon. Disse forholdene kan påvirke peristaltiske bevegelser av kolon din. Mangel på det fører til muskler og organer å svaie, og mangler tone.


Kalium, også, trekker vann ut av kroppen. Så når kalium er i tykktarmen din det tiltrekker seg vann og trekker den inn fecal materie. Dette gjør din fecal materie mykere og lettere å flytte langs kolon.


For å få mer kalium i kostholdet ditt gjøre et forstoppelse legemiddel drikke av,


Pouring varmt vann over tørkede svisker og venter på 10 minutter. Deretter spise svisker og drikker juice gjøre dette på tom mage i morgen.


Den høye konsentrasjonen av kalium og vitamin A, i svisker, stimulerer enzymatisk prosesser. Disse prosessene smelte ned fecal veggen avfall og oppløse blokkeringer. De har også aktivere peristaltiske handling for å flytte dette avfallet ut gjennom din rectum.


Mat å spise som er høy i kalium er:


Kale, kål, gul tomater, spinat, gulrøtter, brokkoli, agurker, blomkål, alfalfaspirer, geitmelk, sesamfrø, hvetespirer bryggere gjær, linfrø, druer, grønn paprika, ananas, rødbeter, poteter med hud Blackstrap melasse


Hvis du har noen nyresykdom, ikke ta kalium kosttilskudd mindre regissert av legen din. Hvis du er gravid, ta kalium bare under en lege retning.


Hvis du er på alle typer narkotika, ikke ta kalium mindre regissert av legen din.


Når du har forstoppelse er det best å ta kalium supplement. Når du har din constipation eliminert tilbake av på kalium du tar, og avhenger av din kalium dose fra maten du spiser.


Min anbefalte kalium dose er 1000-3000 mg hver dag som er tatt med måltider.

No comments:

Post a Comment