Friday, November 16, 2012

Akne Program - trinn 6 juice du bør drikke

Drikking frukt bidra juice til å bringe vitaminer og mineraler raskt inn i blodet hvor de kan levere det som er nødvendig for akne gratis huden. Mineraler raskt nøytralisere huden syrer og bringe hudens pH tilbake til det normale - litt surt.


Ferske juicer har antibakterielle handling og inneholder fordøyelseskanal enzymer som hjelper deg med å fordøye protein og fett.


På grunn av den vitaminer, mineraler, fordøyelsesenzymer, rent vann og næringsstoffer som juice har, har de makt til å rense kroppen for giftig avfall.


Her er noen juice å drikke som vil holde ansiktet ditt gratis av akne.


Eplejuice


Drikk minst 2 glass med dette juice hver dag. Eplejuice har et høyt nivå av mineraler og vitaminer, som gjør det ideelt for hudens helse.


Aprikos - berry juice


Blande like deler av aprikos og berry juice og legge litt honning smak. Drikk en kopp om morgenen. Plasser de andre to glassene i en termos og drikke en mer glass på middag og en middag.


Kirsebær juice


Kirsebær juice er en kraftig drink, fordi den har så mange mineraler. Det vil gjøre kroppen din mer Basisk ved å nøytralisere syren avfall i blodet, i lymfe væske og hvor det går. Det vil også hjelpe holde deg regelmessig.


Sitronsaft


Sitronsaft er en av de beste juice du kan drikke for huden din helse. Den inneholder mange mineraler, som vil eliminere acid avfall. Sitronsaft vil hjelpe forstoppelse, leveren lidelser, redusere Slim akkumulering, forbedre fordøyelsen, redusere infeksjoner og bidra til å fjerne hudlidelser som akne.


En måte jeg bruke sitronsaft er å klem saften av en sitron i 16 oz vann og drikke det i løpet av dagen.


Meloner


Melon juice er også en utmerket drink for akne. Det er nesten en perfekt mat ved at den har mange vitaminer og mineraler. Det er mest nyttig med forstoppelse, nyre sykdommer og hudlidelser.


Appelsin og grapefrukt


Forberede halv og en halv av appelsin- og grapefrukt-juice ved hjelp av en hånd-juicer. Smaken er svært velsmakende. Kombinasjonen av disse to frisk frukt vil gi deg en kraftig start i morgen. De vil gi deg en vitamin C-løft med masse flavanoids og mineraler.


Disse kombinerte frukt vil rense din tarmkanalen, hjelpe i blodforstyrrelser, leversykdommer, lunge lidelser og hudinfeksjoner.


Oransje og sitron juice


Bland 3 deler av appelsin juice med én del sitron juice. Legg litt vann og honning og satt inn i en termos. Drikke juice hele dagen lang for glødende hud.


Sitron juice hjelper huden til å forynge og vokse den nye huden. Det hjelper huden å skalle av gamle hud og forbedre hudens metabolisme.


Andre juice å drikke


Det er mange andre fruktjuicer å drikke. Her er noen flere.


* Fersken juice
* Pære juice
* Ananas juice
* Sviske saft
* Jordbær juice


Prøv å bruke økologisk frukt når du gjør din juice. Det er bedre å lage din egen juice siden mest flaske juice inneholder ingen livskraft eller naturlige levende enzymer. Drikke saft snart etter at du juice dem. Hvis du vil, kan du sette dem i en termos for senere på dagen. Hvis du ikke kan gjøre din egen juice, kjøpe flaske juice er nest beste for å fjerne din akne.

No comments:

Post a Comment