Thursday, November 15, 2012

Akne Program - trinn 5: Foods å slutte å spise

Selv om mange hudlege og leger ikke se sammenhengen mellom kosthold, forstoppelse, giftige kolon og en giftig lever med akne som du lider av, betyr det ikke at maten du spiser ikke er viktig i å rydde din akne.


Hvis legene var rett om mat og kolon, ville de lett bli kjøpedyktig hjelpe du fjerne din akne med sin medisiner. Narkotika kan gi deg midlertidig lindring, det de arbeidet hele tatt, men når du bruker dem. de kan også gi deg noen ubehagelige bivirkninger.


I sin bok påpeker mat og Healing, 1986, Annemarie Colbin,


"I en systemer visning av kroppen, input av alle slag knyttet til produksjon av alle slag. Mat, derfor ville ha en bestemt forhold til saken presset gjennom huden. Jeg er stadig overrasket over at hudleger vedvarer viser huden som bare en beskyttende konvolutt for kroppen, ascribing utbrudd å 'virus' og upresise funksjonsfeil og støtte myte at 'diett har ingenting å gjøre med akne."


I min erfaring har kosthold alt å gjøre med akne. Ikke bare gjorde jeg fikse min egen dårlig hud gjennom riktig å spising men jeg har sett blant mine elever en rekke alvorlige tilfeller - den store lilla typen akne på kinnene og chins - fullstendig kurert innen tre måneder av en endring av diett."


Foods å slutte å spise


Hvis du røyker, vil drikke alkohol eller drikke kaffe, så dette programmet ikke fungerer altfor godt for deg. Når du har disse avhengighet, kroppen din mineraler og vitaminer vil være ute av balanse, og det vil være vanskelig for deg å oppnå enhver tilstand av god helse.


Så, her er de matvarer som du må slutte å spise. Du trenger ikke å slutte å spise disse matvarene umiddelbart. Ikke mange mennesker kan gjøre dette. Du må gjøre dette gradvis. Jeg vet det vil være vanskelig å slutte å spise noen av disse matvarer som du har hatt, gjennom årene, men du må spørre deg selv spørsmålet,


"Som jeg vil være...Akne gratis eller en junk food stoffmisbruker?"


Valget er ditt, og jeg vet du vil gjøre den riktige avgjørelsen så her er listen


* Hvitt brød - dette er ansett som junk food siden det er blottet for enhver vitalitet for kroppen din. Det er vanskelig å fordøye og fører til forstoppelse
* Sjokolade - litt sjokolade er bedre enn andre. De som har mettet fett slike melk, smør og sukker er ikke bra for helsen din og definitivt ikke bra for huden din.
* Stekt fet mat - stekt mat, smør, chesses, biff,
* Matvarer i pakker - All mat i pakker eller boksene er junk food. De anses som døde mat, og gir ingen livskraft til kroppen din. De tar fra deg fordi de bruker opp mineraler, vitaminer og fordøyelsesenzymer under fordøyelsen. De inneholder ingen fiber så de fører til forstoppelse.
* Mat med kunstige smaker og konserveringsmidler - dette er ikke-matvarer som er super giftig. Kroppen din vet ikke hva jeg skal gjøre med dem så det lagrer dem i kroppen din som giftig avfall.
* Melk, iskrem, hardt chesses - disse matvarer forårsake allergi og føre Slim til skjemaet. Denne slim strøk i tykktarm og andre interne overflater og forstyrrer funksjonen til dette området. Bakterier og andre patogener kan du nyte bor i Slim filmen. Denne Slim også prøver å flykte gjennom ansiktet når du har for mye av det i kroppen. Hvis du ikke kan fordøye meieriprodukter, kan dette forårsake du har akne.
* Brus er den verste drikken du kan ta. De inneholder rikelig med sukker og fosforsyre.
* Sukker er ansett som en hvit gift. Det skaper så mange helsemessige problemer i kroppen at FDA bør fredløs det.
* Salt - unngå salt bare fordi den har jod. Jod har vist seg å forårsake akne.
* Overflødig Vitamin B12 kan - forverre eller produsere akne.


Der har du det. Det tar mye av viljestyrke og ønske om å endre kostholdet ditt. Det kan gjøres, men gjør det sakte. Begynne å endre kostholdet og se hvor du er i 6 måneder.

No comments:

Post a Comment