Sunday, November 4, 2012

Benytter Flower essenser For å Emotional Healing

Om blomst essensen terapi


Bruk av flower essenser er en ekstremt sikker terapi for skiftende emosjonelle tilstander som kan forårsake eller perpetuating utover fysiologiske sykdom. Disse flytende forberedelser utviklet av homeopat naturlege og allopath Dr. Edward Bach på 1930-tallet, og er ment å fungere i subtile måter på ens følelsesmessig/åndelig energisk mønstre. Gjennom gjentatt dosering, har essenser hjulpet personer slipp negative følelser eller frykt, og støtter transformasjon til høyere tilstander av helse og velvære.


Mens noen "formell" metoder er gitt, er det ingen hard-and-fast regler for bruk av flower essenser. Det kan være best å begynne med en av metodene 'vanlig' foreskrevet, og utforske kreative måter å innlemme blomstene i livet slik det passer. Blomst essensen terapi har en viss fleksibilitet, og vil trolig være mest effektive når de brukes på en måte som føles midt i livet ditt. Her er noen retningslinjer for å ta i betraktning:


Hyppigheten av bruk


De fleste flower essenser kan brukes direkte fra 'lager' flaske (fortynning nivå der essenser oftest er solgt). En vanlig bruk tidsplan er fire dråper direkte i munnen (eller lagt til et glass vann), fire ganger daglig. På grunn av spesielt dynamikken i daglige oppvåkning og pensjonere seg, kan de viktigste tidene være umiddelbart upon waking, og rett før du går i dvale. Den andre to ganger kan være før lunsj, og ved ankomst hjem på slutten av en arbeidsdag - uansett ganger kan best passer din daglige rytmer. Noen folk bruke essenser på deres hjerte chakra, puls peker på sine håndleddene, eller på deres panne; essenser kan falt i et bad eller lagt til en sprayflaske og sprayet om et rom eller hus (mer om ytterligere fortynning i et minutt). Seksten drops kan også lagt til en vannflaske og tatt hele dagen-dette er en svært effektiv metode for de med en travel timeplan som ellers kan glemme å ta deres essenser.


Varigheten av bruk


Fordi flower essenser fungerer på et følelsesmessig nivå, noen ganger beskrevet som "sjel nivå", er det viktig å huske at endringer best gjøres gradvis. Blomst essensen terapi har vært mest vellykket når essenser tas regelmessig, oftest for en periode på ca 1 måned, for endringer i 's core' emosjonelle problemer å bli sett. Noen essenser, som Rescue Remedy, er blandet for å ha en effekt når det gjelder en nylig (minutter, timer, dager) traumatisk hendelse. Yarrow miljømessige løsning av blomst kjernen Services ble opprettet for å tilby beskyttelse fra vårt moderne miljø på en daglig basis, mens ikke nødvendigvis adressering personlige emosjonelle situasjoner. Fortsatt andre essenser, som 'Impatiens' - brukes til å roe en utålmodig aspekt av personlighet - fungerer ganske fort i noen tilfeller. Én bruker følte regelmessig effekten innen 10 minutter, mens det er utålmodigheten var fortsatt en betydelig del av hans personlighet, med hele personlighet aspektet langsomt blir vasket bort etter langvarig bruk. Så, i de fleste tilfeller, hvis du prøver å fjerne eller endre en betydelig del av din sjel-makeup, prøve minst et par uker med regelmessig bruk.


Fortynning og Blending


Flower essenser kan fortynnes videre fra 'lager flasken' ('fortynning plan flate' tilgjengelig på dette nettstedet) til en dosering flaske for regelmessig bruk. Man kan legge til 1 eller flere droppersful fra lager flasken til en ren 1 unse (30 ml) dropper flaske og fyll resten med kildevann (optimalt) eller andre rent vannkilde. Blander kan også gjøres på denne måten å legge til en eller flere droppersful fra hver blomst essensen 1 unse drop flasken, fylle resten med kildevann. Motta flasken skal enten være ny, eller kokt i vann for å fjerne gamle rester - på grunn av natur flower essenser, de kan plukke opp eteriske vibrasjoner til overs. Også, når bruker flower essenser fra lager flasken, være bevisst på å ikke berøre dropper tuppen til noe - tungen, hender, en annen flaske, etc. - for å opprettholde vibrasjonsmedisin renheten av blomst kjernen.


Fortynning effekter


Fortynning av essenser vil ha forskjellige effekter for annerledes; Noen finner ikke effekten som uttales med en fortynning fra lager nivå, mens andre finne effekten like viktig. Fortynning er vanligvis best, men for barn - enten fra en dosering flaske eller fra lager flasken i et glass vann (dette kan også være bra for alkohol-sensitive personer, på grunn av den lille mengden av brennevin i hver dråpe). Hvis du valgte å ikke utvanne og gjør en blanding, bare legge til like mye hvert vesen i en ren dropper flaske og bruke derfra (med mindre du har tenkt å ha mer av en essens enn en annen).


Misting miljøet ditt


Misting miljøet er også et effektivt middel for å omgi deg med energiene av din essenser. Hvis du vil bruke som spray for å tåke ditt hjem, kontor eller et annet miljø, er en fortynning i kildevann best. Også, glassflasker er foretrukket over plast, som nesten alle typer plast har vist seg å løslate minst en liten rest i vannet.


Kjæledyr og planter


Dyr og kjæledyr svare fantastisk flower essenser, kanskje på grunn av deres mangel på forventningene eller noen motstand til å bli helbredet. Hvis gi flower essenser til kjæledyr, er det vanligvis enklere å legge til dråper, kanskje 4 per dag, til deres vannbolle. Suksess har også blitt bemerket med misting voksende planter - spesielt med Rescue Remedy når transplantasjonen eller repotting.


Andre ressurser


Dette er på ingen måte ment å være en uttømmende beskrivelse av måter å bruke flower essenser. Mange fine bøker er tilgjengelige både på Bach essenser (disse blomster opprinnelig beskrevet av Dr. Edward Bach) og mange andre blomst arter nå tilgjengelig i middel-skjemaet. 'Blomst kjernen repertoar' fra blomst essensen tjenester er en fantastisk guide til essensen valg og bruk, med dyptgående blomst beskrivelser og en referanse til primær emosjonelle forhold og nyttige virkemidler. Eksperimentering med flower essenser er oppmuntret, for som du begynner å bruke dem, sin plass i dynamikken i din personlige helbredelse reise vil brette.

No comments:

Post a Comment