Tuesday, November 27, 2012

Er Enzyte rett For deg?

Hvis du bor i Nord-Amerika har du sikkert sett TV-reklamer som med en forsettlig sappy karakter navngitt "smilende Bob." Ifølge de kommersielle sendingene smiler Bob fordi han har mer tilfredsstillende ereksjon på grunn av hans bruk av en naturlig mannlige ekstrautstyr kjent som Enzyte. (Reklame gjøre punktet at bObs kone er en mest fornøyd ektefelle også siden Bob begynte å ta Enzyte å forbedre sin mannligheten.)


Ifølge produsenten er Enzyte en "en gang-en dag tablett for naturlige mannlige ekstrautstyr." Du trenger ikke en resept for å få et kurs av Enzyte. Produktet kan bestilles enten gjennom produsentens toll ledig telefon antall gjennom webområdet for produsenten av Internett.


Hvis du vurderer kjøp av en urte produkt som Enzyte du ville være godt tjent med å forstå hva den består av produktet. Igjen ifølge produsenten, Enzyte består av to urter: ginseng og ginko biloba. Begge disse urtene er mye brukt av alternativ medisin utøvere og ernæringseksperter i det 21. Mange personer innen alternativ medisin og ernæring opprettholde at det er en hel rekke gunstig bruker for disse to urter.


Ginseng har vært en urte stift i over to tusen år i land som Japan og Kina. Utøvere av orientalsk medisin har historisk hevdet at ginseng kan brukes med hell å øke seksuell utholdenhet og behandle mannlig impotens. Ginko biloba har også blitt brukt av orientalske medisinske utøvere i århundrer. I henhold til disse enkeltpersoner hjelper ginko biloba øke og styrke blod flyte i menneskekroppen.


Skaperne av Enzyte hevder at kombinasjonen av ginseng og ginko biloba arbeider for å forbedre en mannlig ereksjon og øker sin seksuelle utholdenhet. Produsenten hevder at proprietære kombinasjonen av disse urtene at det har skapt arbeider for å øke blodstrømmen til en mann er reproduktive organ, slik at hans seksuell utholdenhet og ytelse for å forbedre.


Når du vurderer hvorvidt Enzyte kan være et produkt du er interessert i å prøve, må du huske på at Food and Drug Administration i USA og sammenlignbare regulerende instanser i andre land ikke har vurdert Enzyte. Selskapet som produsenter Enzyte gjør det klart at produktet skal kun tas dersom du er frisk ellers og at det er ikke "ment å diagnostisere, behandle, helbrede eller forhindre sykdom."


Før du velger å ta noen urtemedisin, bør du rådføre deg med legen din. Du trenger å huske på at mens mange urte rettsmidler kan være trygg i og for seg, urter kan samhandle negativt med andre medikamenter som du kan ta. I tillegg til tross for at Enzyte spesifikt er nevnt i denne artikkelen, bør ingenting i dette stykket tolkes som en anbefaling av Enzyte. Informasjonen som presenteres er heller bare å gi en interessert leser med utgangspunkt i sin egen forskning på produktet. Igjen, som har vært nevnt, en del av den innledende forskningen må inneholde en konsultasjon med helsepersonell.

No comments:

Post a Comment