Sunday, November 11, 2012

Hypnose er ikke magi, men sunn fornuft

Konseptet med hypnose var lenge omgitt med mystikere. Dette stammer fra eldre dager når det ble sett på som en merkelig, freaky og selv skremmende praksis med oppsiktsvekkende tankene kontroll underholdning. Som tiden har utviklet oppfatningen av har hva den hypnotiske metoden virkelig er, har vært vidt spre og flere og flere mennesker adoptert og akseptert denne praksis. Det er ingen mystikk forbundet med hypnotiske praksis lenger, men gitt som en sunn fornuft måte å selv forbedring for vanlige folk. En annen god ting er at mekanismene som er underliggende alle alvorlig suggererende aktiviteter har vært godt undersøkt og studert av forskere, og har vært vitenskapelig bevist for å være effektiv som et middel for å styre vårt sinn.


Selv de gamle greske filosofene visste intime forholdet mellom kropp og sinn. Dette er den grunnleggende kunnskapen om at alle tankene kontrollerende teknikk er bygget på. I dag er det vanligvis akseptert at tanker påvirker våre følelser. Hvis du tenker negative tanker, vil du føle elendig. Hvis du tenker positive tanker la oss si for bare 10 minutter, vil du føle deg mer positiv og glad. Bare prøv akkurat nå. Den nederste linjen er at måten å endre våre liv går gjennom å endre våre sinn. Takket være hypnotiske og tankene kontrollerende metoder, trenger vi ikke å bli overbevist om dette for å gjøre det skje.


Disse tankene kontrollerende hypnotiske teknikker kan brukes for alle som ønsker å utnytte kraften av hans eller hennes sinn for positive endringer i deres liv. Områder av livet der tankene manipulere teknikker har blitt brukt med hell i mange personer er


selvtillit forbedring
fobi og panikkanfall behandling
vekttap
slutte å røyke
snakker dyktighet forbedring


og mange andre livsforandrende formål. Faktisk kan hypnotiske teknikker med hell brukes på de fleste områder hvor vi ønsker å oppnå noe. I dag ser vi mange forskjellige programmer i denne grunnleggende tankene kontrollerende metoden. Du engang trenger ikke å gå til en hypnoterapeut i person, kan du ta behandlingen gjort på telefonen, via nedlastbare hørlig fil-størrelse online eller hypnotiske CDer og kassetter.

No comments:

Post a Comment