Friday, November 23, 2012

10 Sunne Tips å senke blod Pressure(Part Two)

Tips no6. Sitron blam te er sikker på å styrke ditt hjerte ved å senke blodtrykket. Bare har noen kopper av det daglig, eller bare legge til sin friske blader til hva mat eller drikke du har. Prøv å legge til slike blader i din vin og bedre fortsatt i din salater.


Tips no7. Å være i standarder for BMI (body mass index) virkelig hjelper kontrollere blodtrykket. Dette betyr at en overvektig person får fat øker risikoen av å ha høyt blodtrykk, men også som en undervektig person å få sunn vekt er faktisk reduseres hans sjanser av et hjerte-strøk. Selv om det synes å være en elementær bekymring, ta hensyn til dette råd: holde en nærmere titt på kroppen din masse!


Tips no8. Alkohol vil vanligvis avgjøre en augmentation av blodtrykket. Alkoholmisbruk er derfor ut av spørsmålet for de som er interessert i en sunne sirkulasjonssystemet. En mann bør holde mellom normal standarder for drinker per dag, det vil si 12 porsjoner av øl, eller 5 glass whine eller bare ett glass av en høy alkohol drikker. Som for damer eller lettere veiing personer, bør de holde seg til drikke minst en av disse tiltakene per dag.


Tips no9. Du må også trene mer for å kontrollere blodtrykket. Vurdere å ta en hyggelig spasertur på ca en halv time hver dag, eller velge å svømme eller kjøre. Utendørs aktiviteter vil styrke hjertet ditt opp og øvelse vil senke blodtrykket.


Tips no10. Denne siste tipset er en grunnleggende sunn fornuft-regel som fortsatt har en tendens til å bli neglisjert: alltid holde et balansert kosthold! Folk overvåke dette på mange anledninger, det være seg med makt av hendelser eller bare ut av uforsiktighet. Vurdere mangler måltider for eksempel: Dette bestemmer økt apetite, og til slutt fører til overspising eller forbruker junk food. Mat bør være balansert, aldri med for mye av noen nutriments. For eksempel når du spiser noe med massevis av fett, kombinere det med noe annet, mindre rik på fettsyrer. Det er så enkelt som det. Du vet, det ikke er sant det de sier at du er hva du spiser, men det er et bevist faktum at hva du spiser gjør opp for mye av din helse og din godt eller ikke slik godt å være.


Vi håper at denne tips vil hjelpe deg i din søkte om lavere blodtrykk, eller aften bruk dem som en remedial til denne al såkalte sykdom.

No comments:

Post a Comment