Monday, November 5, 2012

Rose olje - en gave fra blomster av kjærlighet

Ah, fantastiske Rose olje


Hvis det er en aroma som flere personer finne dypt rørende enn noen andre, er det oljen av rose. Duften er guddommelig søt, rik, og dypt floral - eksklusivt til ekstrakt av historiens mest Ærede blomst. Selv om rose er berømt for sin duft, inneholder blomsten faktisk svært lite aromatiske olje etter vekt. Noen 60.000 roser er nødvendig for å destillere en enkelt unse av olje, eller ca 60 roser PER SLIPPE, et faktum som bringer de sømmelig høye kostnadene økte olje i perspektiv.


Kjærlighetens blomst


Hardfør natur vanskelige rosebusk og flower's storslått skjønnhet gjør det en horticulturalist drøm. Slekten Rosa har noen 150 arter som er spredt rundt i verden, blir dyrket i bestemoren din bakgård hagen, store felt i Bulgaria's Valley of Roses, og alt i mellom.


Roses har litt av en unik fortid, pepret med interessante historier og ekstravagant viser av hengivenhet. Flower's association med hengivenhet var kanskje mest fantastisk uttrykt under Romerriket, med bankettsaler å være teppebelagte med petals. Cleopatra en gang fikk hennes elskede Marc Antony i et rom som er bokstavelig talt kne-dypt i roseblader-hvordan er det at for hilsen? Roser er uovertruffen symbolet på kjærlighet, gitt kjære gjennom tidene som en bekreftelse på sanne hengivenhet. Det er ikke rart flower's olje har gode helbredende egenskaper, både fysisk og følelsesmessig, for det human hjertet.


Roses helsefordeler


Med det er betydelig terapeutiske og estetiske verdi hadde queen of blomstene' en spesiell plass i medisin og parfyme i de gamle sivilisasjonene i Persia, Egypt, India, Hellas og Roma. Den moderne helbredende tradisjonen av ekstrakt av rose begynte i det 17 th århundret med skrifter av engelsk lege Nicholas Culpeper. Herbalist beskrevet bruk av røde roser for å styrke hjertet, det er kjøling og snerpende handlinger og dens effekt på hodepine og slitne øyne. Kanskje inspirerende den bruk som en skjønnhet tonic 'par-excellence", gikk han på å foreslå det er bruk som et middel for en rekke hud plager.


I aromaterapi er de psykologiske virkningene vidunderlig for de med et knust hjerte, eller andre følelsesmessige sår. Rose olje beroliger og støtter hjertet-senter, inspirerende en følelse av lykke og velvære. Når avvisning eller tap har skadet ens evne til kjærlighet og omsorg, enten selv eller de rundt dem, steg olje kan bringe søt og mild komfort og la en emosjonell 'gjenåpningen'.


Bruk i aromaterapi


Det er den bulgarske Damask steg, eller Rosa Damacena, oftest brukes i aromaterapi. Olje av dette 36-petaled skjønnhet er tilgjengelig i to former: otto,- eller sann viktige olje- og 'absolutt'. Høsting av blomstene oppstår i tidlig på morgenen, før solstrålene har varmet unna duften. Rose otto er laget i en prosess med to trinn damp destillasjon. den første destillasjon gir en essensiell olje og en stor mengde 'rose water'. Vannet er igjen destillert, produsere en olje som er kombinert med at fra den første destillasjon.


Absolutt er laget med en annen prosess helt. Ligner på en måte å "effleurage' (trykk av kronblader i fett å produsere et utdrag), blomstene er behandlet i en løsemiddel, med en voks-lignende"konkret"blir produsert. Gjennom en andre utvinning av betongen, er steg absolutt gitt. Denne metoden er betydelig mer effektiv enn damp destillasjon, produserer nesten 7 pounds av olje per 10.000 pounds av roser (destillasjon gir 1 pund olje per 10.000 pounds av roser), med en tilsvarende lavere kostnad. Produserer en en bedre olje? Det er absolutt debatt; mens noen hevder at spor av løsemiddel er sannsynlig å eksistere i absolutt, hevder andre varmen av destillasjon ikke resultere i en sann representasjon av blomsten. Og som med enten metoden, kvalitet og effekt av oljen varierer sterkt med erfaring og pleie av produsenten-svaret virkelig ligger med enkelt og programmet.


Ved hjelp av Rose olje


Olje av rose kan benyttes i en rekke måter; Det er meget mild, å være egnet for bruk på huden "neat", i massasjeolje, og i et bad, så vel som i en diffuser. Som en parfyme, absolutt kan brukes direkte på huden-det er "seig" kvalitet vil ha aroma som er sakte utgitt i mange timer. For terapeutisk bruk for følelser, en fortynning av 10% av otto eller absolutt i jojobaolje brukes ofte, blir massert inn i hjerte-området-en diffuser er svært effektiv for dette formålet. Absolutt eller otto kan også bli lagt i små mengder til noen hudkrem, men ved hjelp av en hjem-laget naturlig oppskrift er ofte de hyggeligste. Rosevann, eller hydrosol, vann som resulterer fra destillasjon prosessen steg Otto, er kan også brukes direkte på huden, med det milde astringerende og toning egenskaper.


En rose og lavendel ansikts krem kan gjøres ved hjelp av følgende Oppskrift:


Smelt ½ unse av bivoks i 4 ounces av jojoba ved hjelp av en dobbel kjele. Legge til 3 gram destillert vann i en tynn bekk stirring kraftig med en ledning visp. Fjern fra varmen og fortsette omrøring mens du legger til 20 dråper rose olje (absolutt eller otto) og 15 dråper av lavendel. La avkjøle, deretter nyte denne fantastiske hjemmelagde krem for sensitiv hud.


Det er, selvfølgelig, mange måter å nyte steg oljens fordeler. Det er Ærede på mange nivåer, fra sin ren estetisk aromatiske skjønnhet, til sin fysiologiske healing og emosjonelle oppløftende. True rose olje, med sin stor dybde og sødme, er lett verdsatt av nesten alle som opplever denne naturlige undre.

No comments:

Post a Comment