Thursday, November 8, 2012

Behandlinger og kliniske studier For Mesothelioma

For år, har kjemoterapi vært brukt som behandling for mesothelioma for å krympe svulster. Flere nylig, leger har brukt kirurgi i kombinasjon med kjemoterapi med mer suksess.


I tillegg har nyere kjemoterapi narkotika i kombinasjon med kirurgi økt overlevelse av mesothelioma pasienter.


Stråling er brukt til å kontrollere kreft symptomer som smerte, men det er ikke en primær behandling for mesothelioma. Det er også brukt i kombinasjon med andre behandlinger for mesothelioma og muligens kan bistå i å drepe kreftceller etter kirurgi å hindre videre veksten av kreftceller i brystkassen.


Mye mer forskning er nødvendig for å forbedre behandlingsalternativer gjennom kliniske studier. Kliniske studier brukes til å evaluere nye kreft behandlinger og deres effektivitet. De er en viktig del av å forbedre behandlinger og ultimate prognosen for kreftpasienter.


Mesothelioma pasienter som deltar i kliniske forsøk er i stand til å motta nye behandlinger før de er tilgjengelige for andre pasienter.


Kliniske studier har tre faser. Fase I løypene er den første studier av en ny behandling. Målene er å bestemme riktig dosering og bivirkningene. Forsøk fase I tilbys bare til pasienter som ikke har svart på andre godkjente behandlinger.


Forsøk fase II er videre studier av behandlinger vist seg for å være effektiv fra forsøk fase I. De er en videreføring av å bestemme behandling sikkerheten og effektiviteten på en bestemt type kreft.


Forsøk fase III brukes til å sammenligne en ny behandlingsmetode med et brukes i øyeblikket behandlingsopplegg. Leger kan dermed avgjøre om den nye behandlingen er mer eller mindre effektiv enn den allerede godkjent behandlingen.


En pasient må være villig til å partcipate og gi skriftlig samtykke før du starter en klinisk studie. Bruk av kliniske studier er svært viktig i å forbedre behandlingene som er brukt i kampen mot mesothelioma.


Over fortiden få år behandlinger har forbedret for behandling av mesothelioma, men ytterligere kliniske forsøk er nødvendig for å fortsette mesothelioma behandlingsmetoder.

No comments:

Post a Comment