Thursday, November 1, 2012

Vitaminer og mineraler som du trenger å redusere hårtap

Noen vanlige myter har oppstått om hårtap. På grunn av medisinske fremskritt er mange av disse mytene å bli irettesatt. For det første, selv om androgenetic alopecia, mønster baldness, er genetisk og kan være arvelig, er det ikke gått ned gjennom bare din mors side av familien. Hver side av familien kan passere ned det genetiske disposisjonen mot skallethet. Også, i motsetning til gamle familie historier, iført hatter ikke forårsaker skallethet enten.


Vanligste hårtap kommer under Hva er vanligvis kjent som mannlig mønster Baldness (MPB). Selv om kalles MPB, lider kvinner også MPB, så det er bedre å kalle MPB androgenetic alopecia.


Selv om håravfall ikke er livstruende, det er en indikasjon på din interne helse, og det kan forårsake du alvorlige problemer med et bilde og selvtillit. Det har vært noen absolutt kur funnet for hårtap, og mange faktorer til hårtap er arvelig, men det er flere forebyggende tiltak du kan ta for å opprettholde sunt hår og hodebunn.


Kosthold, ernæring og håravfall


Holde kroppen sunn reflekterer helsen til håret ditt. Hvis din livsstil ikke er sunt, vil det til slutt reflektere på hodet. Du vil begynne å miste håret og oppfylle dine genetiske kodingen. For å holde sunn, som en påminnelse, trenger du å spise på riktig måte, trening, og holde seg borte fra enhver form for narkotika - både medisinske og rekreasjonsbruk.


Til å definere hva et sunt kosthold er å hindre hårtap, kan være personlige og ganske komplisert. Men den viktigste vitaminer, mineraler og næringsstoffer som du må ta eller spise for å opprettholde sunt hår er:


* vitamin a
* alle B-vitaminer, spesielt vitamin B-6 og B-12, folsyre, biotin
* vitamin c
* vitamin e
* kobber, jern, sink, jod, silica
* essensielle fettsyrer
* protein
* fire-6 glass vann.


Den beste måten for deg å opprettholde en sunn vitamin og mineral inntak er et godt kosthold. Vitaminer og mineraler er rikelig i rå frukt og grønnsaker. Spise dem i morgen, eller som i mellom måltid snacks. En god mineraltilskudd ville være en elektrolytt flytende mineral produkt.


Det er ikke nødvendig eller tilrådelig å gå ut og kjøpe en haug med over-the-counter vitamintilskudd for å oppnå dine foreslåtte ernæringsmessige nivåer. Mange over-the-counter vitaminer er kjemisk bearbeidet og er ikke fullstendig absorbert.


Det er også enkelt å overdose deg selv med over counter-vitaminer, spesielt når du tar kosttilskudd av fettløselige vitaminer og mineraler, forårsaker toksisitet og bivirkninger. Sannsynligheten for å gjøre dette er langt mindre med mat. Derfor er det alltid best å få hoveddelen av vitamin og mineral krav fra hele økologisk rå mat.

No comments:

Post a Comment