Friday, November 9, 2012

Permanent hår fjerning behandling

Hvis du er leverer å få 'harried' av uønsket hår, hvis du er desperat søker løsninger for frigjøringen fra den ondskapsfulle sykluser av voksing og barbering, hvis som opplyste sjeler du søker også etter permanens i livet ditt, så du må slutte å se på quick fix løsningene for hårfjerning og fokusere på lang sikt alternativer som virkelig på sitt løfte. Her får du vite kort ca to permanent hår fjerning løsninger - hårfjerning ved elektrolyse og Laserhårfjerning.


Før vi går videre, må du huske på at begge disse behandlingene vanligvis snakker om å være en langvarig løsning som sikkert de er; dens bare når noen klinikker begynner å snakke totalt permanens språket at ting begynner stående på noen vaklende grunn. Mens den medisinske profesjonen godtar begge behandlinger, er det fortsatt noen debatt i dag om modiene for behandling er virkelig permanent eller ikke. Ikke bekymre deg; i forhold til din foregående valgene av voks, barbere eller krem-bruk, er både Laserhårfjerning og elektrolyse i en egen liga av sine egne.


Det grunnleggende prinsippet bak begge disse metodene er den samme dvs. begge metoder bruk termisk agitasjon til hårsekken til å destabilisere det og hindre den fra å vokse videre. Mens elektrolyse fungerer ved å sette inn nåler bare under bunnen av huden din og skape en passasje for en liten mengde elektrisk strøm til følge, laser hår fjerning virker ved å fokusere laserstrålen på en forhåndsbestemt styrke direkte på overflaten av huden der hårfjerning er ønsket. Bokstavelig talt, angripe problemet på sitt svært rot, sikrer du at det ikke gjenta seg i tid eller i verste fall forsinkes betydelig i repeterte. Betyr dette at voksing og dens ilk?


Ikke helt. Tjenesteytelse kommer til en kostnad, en kostnad som ikke alltid er rimelig for alle. Både elektrolyse og laser hårfjerning som rask hår fjerning behandlinger kommer med en prislapp som gjør følelse lese bare hvis du ikke tankene beskytningen ut flere hundre dollar for slik behandling. Bortsett fra tildeling av penger må du tildele tid så vel som ingen av disse behandlingene innebærer bare en sittende; på den annen side er flere økter nødvendig for en effektiv slutt-tilstand skal oppnås. En annen viktig faktor for vurdering før du investerer penger i dette er å sjekke om du oppfyller alle forutsetninger for å gjennomgå elektrolyse eller laser hårfjerning. Høyre skin tone, høyre hårfarge, høyre fotosensitivitet er nøkkelen til et trygt og produktiv stint i galleriet hår fjerning!


Summarisk, alle ting å være balansert ut, elektrolyse og stadig disse dager - Laserhårfjerning tilbyr enorm alternativer deg i det som å bli kvitt uønskede kroppshår. Følgende lenker nedenfor vil gi deg enda flere grunner til å velge Laserhårfjerning som en permanent løsning. Tross alt, i denne kampen mot uønsket hår trenger du de riktige verktøyene for å komme på topp!

No comments:

Post a Comment