Sunday, November 18, 2012

Akne Program - trinn 8 grønnsaker å spise og drikke

Spise og drikke grønnsaker er nødvendig for god helse og for å holde huden din gratis fra akne. Fleste ikke spise nok grønnsaker og sjelden drikk deres juice. Her er en liste over grønnsaker og deres juice du trenger å spise og drikke daglig for å bidra til å eliminere din akne.


Grønnsaksjuice


Grønnsaksjuice absorberes raskt i blodet. Som et resultat, er cellene dine raskt forutsatt med næringsstoffer som mate dem og vask bort avfall. Grønnsaksjuice gir deg muligheten til å få rask lindring fra ulike kroppen forhold som akne, hudlidelser og forstoppelse.


Spise og drikke grønnsaker gi deg mineraler og næringsstoffer som bygger din blod, vev, bein og celler. Det er mineraler som bygger hver del av kroppen. Det er mineraler som holde kroppens pH på ønsket nivå. Det er mineraler som holde kroppen alkaliske ved å nøytralisere syrer i kroppen. Konsentrere seg om å sette mineraler i kroppen ved å spise og drikke rikelig med frukt og grønnsaker.


Apple gulrotjuice


Drikke gulrotjuice hver dag. Jeg liker å drikke gulrotjuice blandet med eplejuice. Magen kan håndtere denne kombinasjonen bedre.


Gulrotjuice inneholder mange vitaminer og mineraler. Det er høy i beta-karoten. Gulrotjuice vil forbedre skins helse og hjelpe deg å eliminere akne.


Gulrot, spinat, og eplejuice


En kombinasjon av gulrot, spinat og eplejuice er en kraftig drink for rengjøring kolon, lindre forstoppelse og forbedre din hud forhold.


For å gjøre denne drinken, juice 3-4 gulrøtter og en haug med spinat. Deretter Legg juiced epler for å gjøre denne drinken mer drikkes.


Grønnsaker


Ordet fytokjemikaliene brukes hyppig her. Fytokjemikalier er alle kjemikalier som finnes i frukt og grønnsaker. Det er så mange fytokjemikaliene at forskere har ennå til å undersøke og lære om dem alle.


Her er grønnsakene at du bør spise mest mulig ut av, så du kan støtte rensing av ansiktet ditt og eliminere akne.


* Gulrøtter - inneholde en rik kilde til vitamin A-lignende karotenoider. Disse fytokjemikaliene har vist seg å forbedre helsen til huden og reparere den når den er skadet.
* Kål - bidrar til å avgifte kroppen skadelige kjemikalier fra luft og mat tilsetningsstoffer.
* Selleri - bidrar til å redusere nervøs spenning. Den inneholder mange mineraler som hjelper for å nøytralisere kroppen acid avfall, og som er høy i fiber.
* Agurk - bidrar til å redusere akne problemer fordi det er høy i silisium og svovel. Det er også et vanndrivende som hjelper flyt mer vann gjennom nyrene å rense ut blodet.
* Brokkoli - er rik på beta carotene, en forløper til vitamin A, som er bra for huden.
* Hvitløk - er en naturlig antibiotika og vil hjelpe lindre bakterielle hudinfeksjoner.
* Grønn pepper - næringsstoffene i grønn paprika er bra for leveren helse og forstoppelse. Dens mineraler er bra for å nøytralisere acid avfall.
* Reddiker - bidra til å fordøye maten. God fordøyelse er nødvendig for å unngå forstoppelse og for å holde den lever og bukspyttkjertel strongSprouts - gir rikelig med vitaminer og mineraler, som bidrar til å redusere kroppen syrer.
* Watercress - hjelper for å forhindre vitamin og mineral mangler på hudoverflaten. Det gir Vitamin A, B1, B2, C, jern, mangan, kobber og kalsium.


Se denne listen av vegetabilske over, lage en liste over dem, og leder for din favoritt butikk, eller bondens marked. Konsentrere seg i mat og drikke disse naturlige produktene og vil du se resultater i din helse og en nedgang i din hudlidelser.

No comments:

Post a Comment