Wednesday, February 29, 2012

Herding akne naturlig - effektiv urte akne behandlinger

Sjansene er, hvis du befinner deg lese denne artikkelen, du har lidd følelsene til forlegenhet, Self-bevissthet og usikkerhet en avslapnings akne kan bringe på i det virker som på et øyeblikk. Plutselig, befinner du deg sjekke speilet hver time på timen, håper blemishes på ansiktet spontant har fjernet, og du kan puste en sukk av lettelse. Du føler deg om at alle du kommer i kontakt med er zoome inn på hver skavank, og hvorfor ikke ville de være? Det er absolutt det første du ser når du ser i speilet!


Nå forestille seg du oppleve dette nøyaktig scenariet hver dag av livet, som mange menn og kvinner gjør som lider kronisk adult akne, langt utenfor "akne utsatt" år av ungdomsårene. Faktum er, akne er fortsatt et svært reell og vedvarende problem i dagens samfunn for menn og kvinner, tenåringer og voksne, og i stedet for går bort, eller å bli bedre, det synes å være mer fremtredende og mer alvorlig enn noensinne. Hva dette kan tilskrives er gjenstand for mye debatt i medisinsk og dermatological samfunnet. Høyere nivåer av stress? Flere hormoner og syntetiske kjemikalier i våre mat? Gener? Endre dietter? Det er noen gjette, men faktum er fortsatt at akne er en svært reell grunn til emosjonell bekymring, Self-bevissthet og usikkerhet for mange, og viser ingen tegn til å bli bedre.


Med advent av moderne Dermatologi og medisinsk vitenskap, har det vært noen gode nye produkter som kombinerer moderne vitenskap og natur å danne en hybrid-produktet bedre enn mange av sine resept kolleger og svært effektivt for mange som har funnet at tradisjonelle behandlinger sviktet dem i det lange løp. Målet med disse produktene er å forenkle hormonal balanse, derfor målretting akne på kilden, fra innsiden, i stedet for utsiden alene. http://www.cosmeticsgalore.com/best-skincare-products-Reviews.html


Disse urte akne medisiner har vist seg å være svært effektiv i combatting akne ved "rensing" huden fra innsiden, å komme til kilden til problemet ved å balansere naturlig testosterone og estrogen funnet innenfor mannlige og kvinnelige kroppen. Overskytende testosterone og overflødig estrogen er de viktigste årsakene til akne, derav de vanligste årene for akne breakouts er teenage år av hormonal uro.


Naturlig Akne produkter kan faktisk fjerne hud for godt, som bare krever sporadisk oppfølging behandlinger, mens konvensjonelle metoder kan kreve konstant behandling, og resultatene forsvinne så snart enkelt weens seg av medisinen. I tillegg er mange akne behandlinger foreskrevet av leger eller Hudspesialister antibiotikumet i naturen. Kontinuerlig antibiotikumet behandling kan faktisk føre til antibiotikumet motstand i kroppen, noe som betyr at når du virkelig må kroppen til å svare på antibiotika behandling, for eksempel i sykdom, kan den har bygget en toleranse og trenger mer kraftig meds å svare på riktig måte. Noen foreskrevet akne medisiner kan være farlig, og skal bli tatt bare for de mest alvorlige tilfellene av akne, og med den ytterste forsiktighet (Acutane).


Disse behandlinger og systemer er utformet for å målrette hormoner, og regulerer dem i mange tilfeller for godt, og som krever lite eller ingen oppfølging behandling eller overvåking. De kan arbeide for folk (meg selv en case-i-point), som har hatt hver andre konvensjonelle akne behandling mislykkes dem tid og tid igjen, eller blitt ineffektiv over tid.


Generelle, herbal akne rettsmidler har vist seg for å være en svært effektiv og kostnadseffektivt alternativ for utallige akne lider. Hvorfor ikke prøve det, og bli med klare hud klubben?

No comments:

Post a Comment